Over ons

Huurdersvereniging Rozenburg is er voor u als huurder/lid. De huurdersvereniging behartigt de belangen van de huurders van Ressort Wonen en particuliere verhuurders. Wij kunnen u bijstaan met hulp en advies als u er met uw verhuurder niet meer uitkomt. Als huurder van Ressort Wonen bent u automatisch geregistreerd als lid, tenzij iemand expliciet aangegeven heeft dit NIET te willen zijn. Contributie voor huurders van particuliere verhuurders betalen € 7,00 per jaar.

Elk jaar in februari is er de Algemene ledenvergadering waar u als huurder/lid uw stem kan laten horen. Ook organiseren we in november van elk jaar een bewonersavond voor alle Rozenburgers.

Wilt u contact opnemen met de huurdersvereniging? Stuur dan een mail naar secretaris@hvrozenburg.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 06-300 237 30. De huurdersvereniging kan u bijstaan met (klachten)bemiddeling of advies.

Het bestuur van de Huurdersvereniging bestaat uit:

De heer L.P. van Kooij, Plevierstraat 14, 3181 TM, Rozenburg, voorzitter
De heer A.C. Pronk, Bloesemstraat 23, 3181 RC, secretaris