Ressort Wonen ook in Brielle

01 MEI 2022
Ressort Wonen gaat samen met de corporaties Maas Delta en De 6 kernen bestaande huurwoningen overnemen van Vestia en tevens ook nieuwbouw plegen. Per 1 juli 2022 zal de overdracht plaatsvinden.
Akkoord sociaal statuut Gemeente Rotterdam

07 APR 2022
Op 10 maart jl. was onze voorzitter mede-ondertekenaar van het sociaal statuut met de gemeente Rotterdam welke bewoners/huurder recht geeft op inspraak bij herstructurering woonwijken, belangenbehartiging en externe adviezen.
Vereniging wordt 40 jaar

19 OKT 2021
Op 6 juli 2022 bestaat huurdersvereniging Rozenburg 40 jaar. Dat willen wij vieren. Heeft u suggesties dan horen we dat graag. Op deze website en social media houden wij u op de hoogte.
Beter toezicht op bestuur

05 MAA 2021

Op 1 juli 2022 moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)...